Behandelingen

Samen vrijen is voor velen van ons een belangrijk onderdeel van ons seksleven. Verschillende lichamelijke en psychische oorzaken kunnen ervoor zorgen dat je minder zin hebt en/of dat het vrijen moeizamer gaat.

Heeft u een probleem of een vraag op seksueel gebied, dan kunt u daarmee bij mij terecht voor behandeling op maat. U bent alleen of met uw partner welkom. Mannen en vrouwen vanaf 16 jaar en ouder.

Om meer inzicht te krijgen in uw probleem of vraag, kunt u mijn online test doen. Deze test is optioneel, mijn behandeling sluit aan bij de in te test naar voren komende thema’s zoals aandacht, initiatief en emoties. De test kunt u zelf alvast voorafgaand aan het intakegesprek doen, of we kunnen het samen tijdens de intake doen. Tijdens de intake bespreken we samen uw klachten in samenhang met de uitkomst van deze online test.

De online test
Vrijen, het hebben van seks, kun je beschrijven aan de hand van de zogenaamde seksuele responscyclus. Deze beschrijft de lichamelijke en psychische aspecten Het maken van jouw persoonlijke seksuele responscyclus geeft je veel inzicht in jouw seksleven samen met je partner. Doe hier online de test en ontdek jou en je partners seksuele responscyclus.

De test duurt ca. 10 minuten. Je krijgt zeven thema’s voorgelegd. Kies welk antwoord het meeste bij jou past. Er zijn geen goede of foute antwoorden. Je kunt de test anoniem invullen, de antwoorden zijn uitsluitend voor jou zichtbaar. link naar test

Vragen of klachten waarmee u zich tot mij kunt wenden:
– geen zin (meer) hebben in seks
– verschil in seksuele verlangens
– moeite met opwinding
– geen erectie of wegvallen van erectie
– niet of te snel klaarkomen
– pijn bij gemeenschap
– twijfel over uw seksuele voorkeur
– negatieve ervaringen met seks
– seksuele klachten bij medische aandoeningen
– seksuele klachten bij depressie of angst
– seksuele problemen bij medicatiegebruik
– zwangerschap, anticonceptie, kinderwens en seks
– menopauze en droogheid van de vagina
– anders, of een combinatie van klachten