Jantien Thomson

Arts/Seksuologe

Als arts seksuologe heb ik kennis over seksualiteit, intimiteit en de lichamelijke problemen die daarbij kunnen optreden en de oorzaken daarvan. Ik begrijp de effecten van medische aandoeningen op seksualiteit evenals de invloed van emoties en de samenhang met omstandigheden en kan deze goed uitleggen. De zoektocht naar wat er aan de hand is, doorloop ik samen met je, het gaat altijd om een samenhang van factoren.

Medische achtergrond
Ik ben opgeleid tot arts in Stellenbosch Zuid-Afrika en gespecialiseerd tot sociaal geneeskundige in Nederland. In 2012 volgde mijn opleiding tot seksuoloog. Sinds 2013 werk ik vanuit mijn eigen praktijk in Gezondheidscentrum Badhuisweg te Den Haag. Ik ben aangesloten bij de NVVS, Nederlandse wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie.

Vanuit deze medische basis, stel ik vragen, stem op jou en jouw specifieke situatie af. Ik reik jou en je partner ideeën aan, mogelijkheden voor behandeling, ik bespreek meerdere mogelijkheden met je. Oefeningen kunnen helpen om weer te ervaren wat je nodig hebt, deels alleen, deels met je partner. Het hervinden van je eigen seksuele basis is belangrijk.

 

Heldere aanpak
Een verwijzing is niet nodig. Vaak is informatie over wat er aan de hand is voldoende voor je om een keuze te kunnen maken hoe je verder wilt gaan. Als je behandeling wenst bespreek ik met je de mogelijkheden voor seksuologische behandeling in Den Haag en indien mogelijk bij mij.

Mijn aanpak is rustig, op maat, helder en openhartig. Wat je vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Als arts seksuologe heb ik een medisch beroepsgeheim, zie ook de Privacy Policy.

 

Contact
Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kun je contact opnemen via info[at]seksuologiepraktijkthomson.nl
Je kunt ook een whatsapp-bericht sturen of bellen op 06-22526078 (bereikbaar tussen 9 u en 16.30 u vanwege spreekuur tussen 17 en 19.00 u.). Binnen 1 werkdag neem ik contact met je op.
Verwijzing van je huisarts is niet nodig.

Doe de test en je kunt kosteloos een intakegesprek afspreken

Quick Navigation