Over mij

Jantien Thomson
Arts/Seksuologe

Als arts seksuologe heb ik kennis over seksualiteit, intimiteit en de lichamelijke problemen die daarbij kunnen optreden en de oorzaken daarvan. Ik begrijp de effecten van medische aandoeningen op seksualiteit evenals de invloed van emoties en de samenhang met omstandigheden en kan deze goed uitleggen. De zoektocht naar wat er aan de hand is, doorloop ik samen met u, het gaat altijd om een samenhang van factoren.

Medische achtergrond
Ik ben opgeleid tot arts in Stellenbosch Zuid-Afrika en gespecialiseerd tot sociaal geneeskundige in Nederland. In 2012 volgde mijn opleiding tot seksuoloog. Sinds 2013 werk ik vanuit mijn eigen praktijk in Gezondheidscentrum Badhuisweg te Den Haag. Ik ben aangesloten bij de NVVS, Nederlandse wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie.

Vanuit deze medische basis, stel ik vragen, stem op u en uw specifieke situatie af. Ik reik u en uw partner ideeën aan, mogelijkheden voor behandeling, ik bespreek meerdere mogelijkheden met u. Oefeningen kunnen helpen om weer te ervaren wat u nodig heeft, deels alleen, deels met uw partner. Het hervinden van uw eigen seksuele basis is belangrijk.

Heldere aanpak
Een verwijzing is niet nodig. Vaak is informatie over wat er aan de hand is voldoende voor u om een keuze te kunnen maken hoe u verder wilt gaan. Als u behandeling wenst bespreek ik met u de mogelijkheden voor seksuologische behandeling in Den Haag en indien mogelijk bij mij.

Mijn aanpak is rustig, op maat, helder en openhartig. Wat u vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Als arts seksuologe heb ik een medisch beroepsgeheim, zie ook de Privacy Policy.

Contact
Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen via info[at]seksuologiepraktijkthomson.nl
U kunt ook een whatsapp-bericht sturen of bellen op 06-22526078 (bereikbaar tussen 9 u en 16.30 u vanwege spreekuur tussen 17 en 19.00 u.). Binnen 1 werkdag neem ik contact met u op.
Verwijzing van uw huisarts is niet nodig.