De online test

Doe hier online de test en ontdek jouw en je partner(s) zijn/haar seksuele responscyclus. Om meer inzicht te krijgen in uw probleem of vraag, kun je mijn online test doen. Deze test is optioneel, mijn behandeling sluit aan bij de in te test naar voren komende thema’s zoals aandacht, initiatief en emoties. De test kun je zelf alvast voorafgaand aan een intakegesprek doen, of we kunnen het samen tijdens de intake doen. De test zet je alvast aan het denken en roept waarschijnlijk ook vragen op, deze kunnen we in het intakegesprek behandelen. Tijdens de intake bespreken we samen mogelijke lichamelijke klachten in samenhang met de uitkomst van deze online test.
De test duurt ca. 10 minuten.

Deze test, bestaande uit zeven vragen, geeft je meer inzicht in wat jij ervaart en belangrijk vindt tijdens seks en wat je partner vindt. Je partner kan een man zijn, of een vrouw, je kan de test ook invullen voor verschillende partners.

Als je alle zeven vragen hebt beantwoord verschijnen 2 curves, één voor jou en één voor je partner, samen in 1 grafiek. Jullie interactie wordt ook in een curve weergegeven. Er ontstaat een visuele weergave van jullie overeenkomsten en verschillen. Je wordt aan het denken gezet op een andere manier en dat is precies de bedoeling.

Jouw unieke curve en de erbij behorende antwoorden kun je, als je wil, als pdf formaat opslaan of uitprinten en is alleen voor jou zichtbaar.

Waarschijnlijk roept het ontstane plaatje vragen op. We kunnen jouw vragen bespreken tijdens een intakegesprek of je kunt je vragen op de mail aan mij stellen.

Het doen van de test is niet verplicht of nodig voor een intakegesprek.

Start de test

Heb je vragen? Kijk bij veelgestelde vragen.
Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.

We hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens, zie onze Privacy Policy

Doe de test en je kunt kosteloos een intakegesprek afspreken

Quick Navigation