Bij deze enkele voorbeeld cases van clienten en met welke problemen ik ze geholpen heb, om een beeld te geven van de diversiteit aan mogelijkheden (namen en enkele gegevens zijn gewijzigd i.v.m. privacy).

Annelien Z., maart 2020
Met mij gaat het gelukkig ook goed. Het is trouwens ook heel goed gegaan na de vorige keer dat ik je gezien heb. De “ladder” die je me meegegeven had gaf me veel rust en een beetje begrip/structuur. Ondanks dat het allemaal nog steeds erg heftig was (ik kon nog steeds niet slapen en was de hele tijd in opperste alerte staat) voelde ik in elk geval geen druk om dingen te doen die ik niet wilde, en kon ik mijn grens best wel goed bewaken en aanvoelen! Toen jij terug was van vakantie ben ik 2 weken op vakantie geweest, en toen ik terug kwam was net de corona crisis uitgebroken in NL, dus nu heb ik Guido al een maand niet gezien. Eigenlijk wel even fijn om helemaal tot rust te komen en goed te kunnen voelen wat ik van hem vind. 

Elma mei 2020
bedankt voor de prettige gesprekken. Ik heb je leren kennen als een bekwame therapeut. Je had altijd snel door waar de pijnpunten zaten. En ik vind je ook gewoon een leuk mens.

Aurelio april 2020
Op persoonlijk vlak wil ik je ook bedanken voor je geduld en flexibiliteit. 

Marije B. jan 2020
De sessie heeft ons goed aan het denken gezet, over wat we willen en waar we eigenlijk naar op zoek zijn

Sophie E.
Ik denk dat ik voor nu genoeg handvatten heb om zelf weer verder te kunnen. 

Jubecca, sept 2020
Wat vriendelijk toch dat je vinger ad pols houdt..

Walter en Marjolijn, dec 2020
Wij merken een grote verbetering samen. Dat maakt ook dat wij nog niet hadden gemaild voor een nieuwe afspraak. We zijn lekker samen aan het oefenen en gaan daar mee door. We nemen je tips, adviezen en uitleg daarin mee maar geven ook onze eigen draai hieraan. We willen je bedanken voor je hulp 

Frederique B
De tip om lekker leuke dingen te doen waar ik blij van word, en niet te veel op hem te focussen, heb ik goed in mijn oren geknoopt, dus nogmaals dank daar voor. Ik voel ook dat als ik leuke dingen doe, het met mij beter gaat.

Jimmy G. jan 2020
het gaat inmiddels beter met de te vroege ejaculatie, daarom vroeg ik me af of u wat zou kunnen betekenen voor mijn te lage libido,

Gerlinda okt 2018
Vreemd genoeg voel ik me heel goed, al een tijdje. Vrolijk zelfs, heel vaak. Merk ik nu extra goed eigenlijk. En ik heb heel erg het gevoel dat het zeker ook komt door onze therapie. 

Marco en Marcus dec 2020
Het is idd een hoop geld en die vandaag moet nog komen, maar ik (wij) vinden dit zo belangrijk dat we dit niet zomaar kunnen stoppen of minderen. 

Willemijn L dec 2020
Dankjewel nogmaals voor het fijne kennismakingsgesprek afgelopen donderdag! Het heeft me nu al geholpen en ik was dankbaar, opgelucht en blij naderhand. Ik kijk uit naar een vervolgconsult en mijn vriend is hierbij ook graag aanwezig! Hij vindt het ook fijn om eerst een 1-op-1 kennismakingsgesprek met je te hebben.

Aanmeldings mails 

Via een zoektocht op internet ben ik bij u terecht gekomen. De combinatie huisarts/seksuoloog maar ook de prettige toonzetting van de tekst op uw website zijn de reden dat ik me juist tot u richt.

Ik wend me tot u omdat ik al mijn hele seksueel actieve leven (vanaf mijn 18e, ik ben nu 45 jaar) te maken heb met een seksueel probleem (vroegtijdige zaadlozing) waarvoor ik tot nu toe nooit echt gedurfd heb om daar hulp voor te zoeken. Vijf, zes jaar geleden terug heb ik wel een verwijsbrief bij de huisarts gevraagd maar heb vervolgens nooit de stap gemaakt om een afspraak met een seksuoloog te maken. Hoewel ik het heel erg eng vind, ben ik op een punt aanbeland dat ik niet meer wil weglopen voor mijn problematiek. Ik heb sinds begin dit jaar een relatie, die me heel dierbaar is, en die door mijn gebrek wordt bedreigd.

Ik zou het fijn vinden als het mogelijk is om in een eerste consult mijn probleem toe te lichten en samen te bekijken of er mogelijkheden zijn om tot een gerichte aanpak te komen

Graag zou ik met mijn partner een intakegesprek bij u willen. Wij merken dat er in onze relatie (4jr) een verschil in seksuele behoefte is gekomen en wij willen graag weten of wij hier iets aan kunnen doen. Heeft u binnenkort tijd om ons te zien?